donderdag 26 januari 2012

My favorite five 1# things

Ingrid van mijn favoriete blog www.ing-things.blogspot.com startte een clubje...nee ze startte het niet, het kwam tot stand toen martine vroeg of ze in het clubje mocht komen...vandaag ben ik ook lid geworden van het 'my favorite five-clubje' ,zonder lidkaart en zonder statistieken:-) Het is de bedoeling om elke woensdag 5 items te plaatsen die je leuk vindt. Bij mij zal dat dan zijn ergens in de nacht van woensdag op donderdag gebeuren. Waarschijnlijk krijg je in mijn geval heel veel kringdingetjes te zienDeze ring komt niet van de kringwinkel, die kreeg ik van mijn grote liefde. Ik wil hem wel altijd dragen maar hij is ietsje te grootDeze week leerde ik de kindjes van mijn klasjes zentangles tekenen. Iets wat ik tot enkele weken terug niet kende maar in the Usa blijkt het toch iet heel gekend te zijn. Deze is van Ruben, nog niet helemaal af maar wel knap voor een 10 jarige he?


De werken van Junzo Terada zijn prachtig, deze postkaarten koester ik, ik ben er nog niet aan toe om ze te versturen


Dit oude speelgoedje kreeg ik van een ateliergenootje. Ik vermoed dat Annie 65 is of misschien ouder. Ze was aan het rommelen in haar huis en dit moest weg. Ik ben blij dat ze aan mij gedacht heeft, ik ben er gek van en ben nu op zoek naar vriendjes


En dit is m'n bambi aller bambies. Deze heb ik waarschijnlijk al 100 keer getekend/geschilderd. Ik heb er zo 2, het is een tweeling, die andere heeft helaas een gebroken been en is in mijn klasje aan het revalideren.

Toevallig toch geen kringdingetjes voor vandaag. Volgende week zeker wel

1 opmerking:

  1. Heeee wat leuk! Ik zie een bekend beestje met magneetjes voor en achter...
    Ik heb hier vroeger ook nog mee gespeeld bij mijn oma...zij had ze bewaard, het was speelgoed van mijn vader. En nu heb ik ze gekregen!! Ze zijn echt zooo schattig!

    BeantwoordenVerwijderen