woensdag 18 juli 2012

schattige post/mail
                                          Ik kreeg iets heel fijns van martine!!

                                          dankjewel, ik kan weer prutsen! Heel handig die soft touch houder en nu nog zorgen dat ik deze niet kwijt speel


Oja
eergisteren ofzo had ik nog 107 vrienden, sinds gisteren eentje minder. Riri (snijboon) heeft afgehaakt, voelt vreemd, alsof ik iets verkeerds gedaan heb...


Welkom terug Riri, het ging dus om computergrillen en twas helemaal niet de bedoeling dat ik plots een volger minder had. Blij dat je terug bent!!!! En ik ben opgelucht;-)

7 opmerkingen:

 1. Wat fijn van Martine! Touwtje eraan en om je nek hangen deze! :)
  En hoe kan je zien wie je ontvolgd heeft dan?? Naja, niet druk om maken, je kan niet iedereen tevreden stellen en je weet de redenen toch niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook vaak dat mensen afhaken, snap dat ook niet! Gelukkig weet ik niet wie, waardoor ik kan blijven denken dat ze gewoon hun account hebben opgeheven. ;) Er kan ook iets technisch zijn misgegaan. Maar maak je niet druk, je bent toch erg goed bezig?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. niet van wakker liggen, denk maar aan al die andere die hier nog wel langs komen om je leuke dingen te bewonderen ;-)
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat lijkt me een heerlijke haaknaald!
  Ik zou niet eens weten hoe ik dat zou moeten doen; dat ontvolgen. Snap ook niet dat iemand dat doet. Het is toch leuk om eens iets anders dan anders te zien en te lezen? Nou ja, het is iemands goed recht en ik zou me er niet zo druk om maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé? Afgehaakt? Ik kan niet eens haken :-(
  Blijkbaar gooit de pc roet in het eten; elke keer na het opschonen mis ik ineens mensen die ik volgde...
  Wellicht een virusje te pakken, niets ernstigs hoop ik. Computer gaat zelfs tijdens de vakantie naar neeflief; die zou 'm herinstalleren (nadat afgelopen voorjaar al plots een schijf crashte: alle foto's weg!), maar ik heb de pc hard nodig. Op vakantie niet.
  Dus: ik ga me gewoon wéér aanmelden en kijken of 't goed gaat! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou je trouwens willen aanpassen dat ik je dus niet opzettelijk 'ontvolgd' heb, maar dat dit door computerproblemen komt? Zeg maar een stukje rehabilitatie, want ik voel me er enorm lullig door en je noemt toch mijn naam op je blog in negatieve zin...

   Verwijderen
  2. Je bent terug:-),daar ben ik blij om!!

   Verwijderen