donderdag 16 augustus 2012

first picture from Mars

                                           Post from Mars stuurde me deze zalige foto voor mijn birthday-give-away
Toeval wil dat ik zelf 2 van deze beestjes heb en dus vind ik het ook super mooi (ik ga op zoek om mijn povere collectie uit te breiden)                                             Op de foto staat speelgoed dat nog van mijn vader is geweest en waar mijn zus en ik vroeger ook mee speelden als we bij oma op visite waren. Ik wist van het bestaan niet meer af, totdat ik ergens op het internet de beestjes zag en dacht; "die komen me heeeeeeeel bekend voor, maar waarvan!" Een tijd later waren we bij m'n oma op bezoek en toen haalde ze de speelgoedjes tevoorschijn. Ik was helemaal verbaasd en ineens wist ik waarom die beestje me zo bekend voorkwamen toen ik ze op internet had gezien :) M'n oma weet dat het bij mij in goede handen is, dus heb ik ze meegekregen, jippie!

Liefs Marcha/Post from Mars

7 opmerkingen:

 1. super!!!
  k heb den eerste & het olifantje, uit mijn kindertijd, pure nostalgie ;-)
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk, dat heeft zoveel waarde! Speelgoedjes om te koesteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oww Marcha, hier maak je me helemaal jaloers mee!!! Ik zou ze ook wel willen! :D Mooie gedachte dat zelfs jouw vader er nog mee gespeeld heeft en jouw oma dat al die tijd bewaard heeft!!
  Goede foto keuze Emmel!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je zelf ook 2 van die beestjes hebt! En grappig te lezen dat er meer mensen zijn die ze kennen/hebben :) Thnx!

  BeantwoordenVerwijderen