maandag 1 oktober 2012

made in holland

Ik kreeg een grote doos van de postbode. Produced in Holland, ik had een vermoeden... de geheime handgemaakte herfstswap is toegekomen.
Ik ben goed verwend geweest, op een koude avond kan ik nu mooie kaartjes schrijven bij kaarslicht met een lekker tasje thee. De papieren zakdoekhouder ligt al in de auto, om een of andere reden vind ik daar nooit een zakdoek, probleem opgelost.

Alles was mooi verpakt met labeltje en tekstje.

Ik ben nog bezig om mijn swapje te maken 1 deel is al af het 2e deel nog niet. Ik voel me wel een beetje schuldig dat m'n geheime swappartner zo lang moet wachten.
 

Dank je wel tante jannie !!!

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaarten heb je van Tante Jannie gekregen! Nieuwsgierig wat je voor haar gaat versturen. Leuk hè dat Swappen, zelf ook al 3 keer gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga naar iemand anders iets sturen, het is een speciale swap, als alles goed gaat krijgt Tante Jannie van iemand anders iets krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat een leuke spullen! En wat een goed logo heeft tante Jannie toch, leuk en altijd herkenbaar. Ik ben blij dat je blij bent!
  En euh, bij mij moeten ze ook nog wachten, als alles volgens planning verloopt dan gaat bij mij het pakketje vrijdag op de bus...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben blij dat je het leuk vind! (vond het best wel moeilijk om iets te maken) Ben ook blij dat de krans goed is aangekomen.. had er wat vrees voor dat de blaadjes teveel omgevouwen zouden zijn en dat is toch zonde van het werk dan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, mooi hoor! :-) Die Tante Jannie toch... Wat een geweldige kabouters ook, hé?!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lekker knusse kadootjes!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijn pakketje! Die kaarsjes zijn echt geweldig! Je hebt nog tot 15 oktober, dus laat je niet haasten. Kwaliteit heeft tijd nodig, toch? liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen