vrijdag 24 oktober 2014

Amsterdam

Vorig jaar is ons bezoekje aan Amsterdam zo goed meegevallen dat we besloten hebben om nog eens terug te gaan. In eerste instantie om de tentoonstelling van Marlene Dumas te bezoeken maar ik wil nog veel meer zien.
Hebben jullie nog tips? Het moet niet alleen cultuur zijn hoor. Mooie winkeltjes wil ik ook wel ontdekken.
We gaan 3 dagen dus eten enzo moeten we ook;-)Ps: ik stuur een kaartje naar een van de tipgevers….

5 opmerkingen:

 1. een min aantal tips: http://karenvandelaer.blogspot.be/2013/08/ze-is-voorbij-die-mooie-zomer.html :)
  veel plezier! En het boekje 100% Amsterdam aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met de bakfiets door amsterdam zou ook heel tof zijn....woonbootmuseum wil ik ook eens zien...gewoon omdat dat wat in de caravangekte past en de negen straatjes wist je al wel zeker....de buurt van de walletjes vond ik ook tof !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geen tips buiten : veel plezioer gewenst !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ha die Emmel! Even verlate reactie hier... Maar eh tuurlijk mag je de cactus koppen maken (hoef je toch niet te vragen gekkie!). Stuur je een fotootje van hoe ze geworden zijn? Ziet er vast wel leuk uit in de klas idd.
  Hier ook niet echt Amsterdam tips. Schijnbaar zijn de 9 straatjes wel leuk. Moet je maar ff googlen :)
  Maar heel veel plezier in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat jullie naar Amsterdam gaan. Ik woon er dus ja, ik kan je wel wat tips geven :) En niet om reclame te maken voor mijn blog hoor, maar hier http://www.wonderlicht.com/travel/ kun je wat tips vinden. Verder kun je heel goed eten bij de Vapiano en WagaMama. Google maar eens dan zie je meteen of het iets is. Maar er zitten ook zat leuke kleine restaurantjes. Goed en niet duur bij De Stadskantine en Troost, taart eten bij de Bakkerswinkel of Zuivere Koffie. Verder is Beter&Leuk ook erg leuk en lekker. Pff er is zoveel. Je kunt me natuurlijk ook altijd mailen met een specifieke vraag of voor tips. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen