donderdag 12 april 2012

een swapje                                            Misschien heeft er iemand zin om te ruilen... voor een project voor school ben ik portretjes aan het borduren/naaien....en nu wil ik even afwisselen en iets voor iemand van jullie borduren/naaien. Ik inspireer me op een foto van uw blog. Dus wie wil graag een creatie van mij ruilen voor een creatie van jullie? Omdat ik niet ga kiezen wie er het beste voorstel gaat doen ga ik sowieso het lot laten beslissen.

Who wants a creation of mine in exchange for a create of yours. I will make an embroidery inspired on a photo of your blog. I am not going to choose the person who has the best proposal, I let fate decide.

11 opmerkingen:

 1. Ik vind je borduurwerkjes erg leuk, maar weet niet zo goed waar ik tegen kan ruilen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk zeg! Ik wil heel graag mee doen! Ik moet alleen ook even nadenken waar tegen ik het zou kunnen ruilen.... Ik heb een tijdje terug verschillende papercuts gemaakt, daar zou ik er wel een van kunnen aanbieden, ik heb de laatste tijd ook veel gekleurde bloemetjes en andere leuke kleine dingen gehaakt, waarmee ik van plan was zo'n leuke garland/ slinger te maken, dat zou ik ook kunnen sturen! Of misschien zie je nog wat anders op mijn blog waarvan je denkt dat het wat is, en dan kan ik kijken of ik daar wat mee kan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil wel eens een kijkje nemen op je blog maar er is geen link...

   Verwijderen
  2. ow gaar... mijn blog is cathairinmyeye.blogspot.com

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Wauw dat lijkt me wel wat! Ruilen voor een stempeltje? Of een hoesje voor je telefoontje? Of? Of?
  Ik ding graaaaaag mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm heel graag! Ik zou alleen niet weten waar ik je blij mee kan maken! (ik heb al tijden een kaartje klaarliggen voor jou, maar ik wil er iets bij doen en ik weet niet wat....dus je ne sais pas :))...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het een beetje raar om nu al te ruilen,heb je namelijk net ontdekt ;) maar ga je wel volgen van af nu!
  Vind ze prachtig die borduurwerkjes van jou!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Graag zou ik met je willen ruilen... weet nog niet voor wat maar daar ga ik vast over nadenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Emmel,

  Wat een mooie borduurwerkjes maak.je. Het lijkt me leuk om met jou te swappen. Als je aangeeft welke kleur bij jou favoriet is, maak ik een mooie tassenhanger voor je. Het wordt dan een unieke die niemand anders heeft.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Emmel, zo'n prachtig borduurwerkje van mijn kindjes zou ik fantastisch vinden, komt dan zeker in een lijstje! Wat ik voor jouw zou maken? Tja, you name it! Kijk maar even op mijn blog bij swappen, zie je wat ik zoal meer gemaakt hebt!
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen