zondag 20 januari 2013

vangst

Ok dus gisteren ging ik met een 20 tal spullen (en nog wat kleding) naar de weggeefwinkel. Het woord zegt het zelf, ze geven daar vanalles weg. Je brengt zelf wat spullen aan en dan mag je zelf wat dingetjes kiezen. Ik heb vooral wat dingen uitgekozen in functie van m'n klasje. Dit prachtige kadertje en dit super schattige plastieken hangkastje, dat gele schoentje en het kleine pluchen konijntje .
(De 2 spaarpotten had ik al)

4 gele retro onderzetbordjes en (jipie) een bambibeeldje, de bordjes passen perfect bij het bordje met vogel dat ik donderdag in de kringloop kocht.
en kennen jullie dit? een heel klein beeldje dat 2 figuren in zich heeft, afhankelijk van welke kant je het bekijkt, ik heb nog zo'n ander ooken tja dit vogeltje zal wel eens van pas komen. Bovendien heb ik nog een stapel gekleurd papier en nog wat enveloppen gevondenen we zijn er nog niet, ook dit naaiwerkje, matrasje voor kamill, skateboard voor Frederik en de super de luxe meteen ingewijde streepjessjaal heb ik gescoord.
Nu heb ik wel een probleempje he... ook al zijn de meeste spullen voor m'n klas, ik heb wel een 13tal dingen mee gebracht. Ben ik dan nog goed bezig met m'n opruimactie, elke dag 1 ding wegdoen??? Nog goed nieuws, een gezellig warme give away bij dreamstuff


16 opmerkingen:

 1. Ge doet toch echt ook dingen weg ! Da's toch helemaal oke!
  Wel zien dat ge niet MEER meebrengt dan wat er buiten gaat....
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat voor de klas telt toch niet voor jezelf? Dus prima bezig ;) Leuke spulletjes vond je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spulletjes allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie gele bordjes heb je gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne spullen zeg!! Vooral dat bambi beeldje en de bijpassende bordjes bij dat andere bord! Enjoy! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super spullen! Heb je mijn pakketje al ontvangen? Als in de loop van deze week niet komt, dan stuur ik je opnieuw een pakketje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat leuk allemaal, geweldig initiatief die weggeefwinkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I love the little bird on the side of the plate. So creative and adorable.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, zo'n weggeefwinkel. Waar ga je? Ik heb er nog niet van gehoord dus denk dat ze er hier in de buurt geen hebben, spijtig. Maar eh, ik zou toch wat minder mee terug naar huis nemen, anders heeft het natuurlijk niet zo heel veel zin om je huis wat leger te maken, of wel? (Al heb je wel héle leuke dingetjes gescoord hoor! Dat dan weer wel.)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. bij ons in de stad is de weggeef winkel opgedoekt door de gemeente, ze wilde kantoren gaan maken in de winkelruimte..... (het staat nu trouwens nog steeds leeg...)
  Het gele bordje met beest is leuk! De kids op school zien je weer aankomen met al je spullen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kinderen die vinden dat vanzelfsprekend dat de klas vrolijk is aangekleed en dat er regelmatig iets anders hangt of staat, die zien mij noet sleuren met al die dingen;-)

   Verwijderen
 11. Ik was het juist aan het denken.....
  Waar steekt die alles....
  Dat is dus de reden dat ik wegblijf van kringloop en weggeefwinkels :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super! Ik denk ook dat jouw klasje keihard uitnodigt om creatief te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen