donderdag 17 januari 2013

yesterday

                                        Gisteren was het druk. Ik probeerde twintig 7-jarigen te leren hoe ze een popje moesten naaien. Juf mijn draad, juf ben mijn naald kwijt, juf ik kan da ni, juf 't is moeilijk, juf kheb hulp nodig, juf mijn schaar knipt ni, tzit in de knoop...juf juf juf...bovendien kwamen de ouders op het einde van de les langs voor een drankje een rapportje een gesprekje want elke ouder wil graag horen hoe goed hun kindje het doet.
En dan daarna hadden we nog een vergadering, eu  tja vergadering kan je dat niet noemen, we hebben een 2 uur durend geraas gehoord van de directrice. Pas helemaal op het einde mochten wij leerkrachten ook iets zeggen, toen had iedereen het al lang gehad en hadden we honger en wilden we naar huis of in mijn  geval een minute-soepje drinken en verder werken aan m'n schilderij want dat moet volgende week af zijn voor de tentoonstelling


       
                                         Het voorlopige resultaat van 2 naaisters en 1 naaier


Toen ik om 22u thuis kwam was er dit lieve kaartje van Chantal van Forms en Finds

13 opmerkingen:

 1. pfoeh heb een keer met een groepje van 7 kids proberen te naaien, daar werd ik al overspannen van, haha!! WEl een leuk resultaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. o en ondanks al het gejuf vind ik ze wel heel leuk die poppetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, zal inderdaad niet zo makkelijk zijn voor zoeen kleintjes, maar alle begin is moeilijk he.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat je na die hele lange en vermoeiende dag nu een beetje bij kan komen want dat is wel heel veel achter elkaar, lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waah! 20 Tegelijk! Iedereen nog compleet met niet-aan-elkaar vastgenaaide ledematen? Heb de afgelopen week een poging tot weven gedaan met 'mijn kinders', en dat gejuf kwam me wel heel bekend voor... (zal dit projectje straks eens posten om mee te pronken :-)).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend als je je daar durft aan te wagen... Ik vind schilderen met 20 al een huzarenstukje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Man man mat die kleintjes
  Ik durf bijna niet met die van mij en die zijn bijna tien......
  Gelukkig hebben wij zo geen directie
  Pfffff mensen van het onderwijs moeten toch veel verdragen ......

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zoooo dan wat een gejuf moet dat zijn geweest :D En wat vervelend zo'n vergadering. Gelukkig lag er wat leuks op je te wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. pfff, wat een vermoeiende dag was dat voor jou ofniet.

  Hé Emmel, zou de postbode wat achterover hebben gedrukt? of zit hij misschien ziek thuis vanwege al het moois wat hij tegen komt en moet bezorgen en dus NIET zelf kan houden? Ik hoop dat hij gewoon wat vertraging heeft, snailmail zeg maar;) Ik kreeg laatst ook nog een verlate kerstkaart dus misschien dat het kan......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ojee. Ik moet zeggen dat mijne postbode er deze week ook niet zo veel zin in had, ik verwacht nl ook een pakje. Zullen we het voorlopig op de sneeuw steken?

   Verwijderen
  2. Ja, laten we het voorlopig nog gewoon op de sneeuw gooien, jakkes, die sneeuw toch (in dit geval dan;))

   Ons geduld wordt gewoon op de proef gesteld haha

   Verwijderen