dinsdag 19 maart 2013

oproep

Heb jij je oude lievelingsknuffel nog? Wil je die graag zien op schets of schilderij of in een andere 2D vorm. Mail mij dan de mooiste/duidelijkste foto die je hebt en vertel me eventueel het verhaal van die knuf. Als het beeld me aanspreekt dan begin ik eraan. Wie weet zie jij straks (of veel later) uw knuf hier terug op 'n blog.
emmelluna@hotmail.com12 opmerkingen:

 1. Hallo Emmel, Ik heb zonet je pakje van Dream make share op de bus gedaan maar ben vergeten de code die jij aan Micky moet doorgeven te vermelden.
  De code is URC-1

  Ik hoop dat je het pakje leuk vindt...... Gr Baukje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow wat een leuk idee, Emmel!
  Ik heb nooit een speciaal knuffeldier gehad... mag ik ook een foto van mijn man opsturen??? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat gaaf! Ik ga eens zoeken....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk!!! Ik heb maar een 'gewone' beer....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee, mijn inmiddels 37 jaar oude beertje staat half (okee, voor 90% dan) uit elkaar geknuffeld op jongste zoon's kamer. Met vulling puilend uit diverse gaten, en andere gaten vroeger ooit eens vakkundig gestopt met verschillende kleuren bruin garen door mijn moeder. Nieuwsgierig geworden? Ik zal eens kijken of ik morgen een foto voor je kan maken. Ben erg benieuwd of dat ik 'Beertje' (tja, geen idee wie geïnspireerd was tot deze unieke naam) hier nog eens terug ga zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een leuk project! Ik moest gelijk aan mijn 'Lotje' denken... dat was mijn stoffen pop van vroeger... eigenlijk 'Lotje 2' want nummer 1 was helemaal versleten... denk zelf dat nummer 2 er nu uitziet als nummer 1 toen mijn ouders haar wegdeden!

  Maar goed... ik ben net even op zolder wezen kijken of ik haar nog kon vinden... maar toen hoorde ik muizen lopen, heb snel het luik weer dicht gedaan, snel weg daar!
  Dus... als je interesse hebt wil ik manlief wel even vragen om haar op te zoeken... maar zelf ga ik die zolder niet meer op! Brrrrr....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Door omstandigheden ben ik héél veel van vroeger kwijt. Ik heb dus geen knuffel. Mag het ook de knuffel van mijn zoon zijn? Die is niet zo oud, maar wel versleten. GRoetjes

  BeantwoordenVerwijderen