vrijdag 19 juli 2013

ook al

ook al is het te warm...ik ben er aan begonnen, de grote verandastapelplaatsopruimschoonmaak, Op het einde van het schooljaar ruim ik m'n schildersatelier op de academie leeg en doe ik grote kuis in m'n klasje. Ik zwier alles in de auto en dan zwier ik alles in de veranda. Ik zou het beter magazijn noemen maar het ding is geplaatst door een verandabouwer dus...
Zoals sommigen van jullie wel weten vind ik het moeilijk om dingen weg te doen want ik kan alles nog wel eens gebruiken maar dan moet ik een veranda-magazijn laten bijbouwen en dan heb ik een stuk tuin minder dus....huppakee van mijn hart een steen en sorteren maar.Ik weet het, hier kan niemand aan tippen. Ik hoop straks een foto te kunnen plaatsen van een verbeterde versie.

Wie heeft aanmoedigingstips voor me5 opmerkingen:

 1. Poeh... ik ben ook een ramp met weggooien. Mijn vriendin heeft mij een aantal weken geholpen bij het uitzoeken van opstapelingen in huis.

  Zij liet zien wanneer zij wegkiepert... Ik hoorde heel vaak... "wanneer voor het laatst gebruikt?" Als het een jaar is, kan het weg/kringloop en over een half jaar, als ik dan minder bewaarderig ben, moet ik bedenken "Langer dan een half jaar niet gebruikt?" en dan weg/kringloop... Sjucht... ik ben nog lang niet zover...

  Ik zou zeggen... vraag een vriendin die goed in weggooien/opruimen is om hulp... is nog gezellig ook, hahaha. Succes!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes!!
  Ik ben deze namiddag bij mijn scchoonmoeder gaan helpen opruimen, wij haar de garage... weinig tips hoor... Misschien toch ene.. doe stukje per stukje... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat goed van jou!! Succes ermee! Bedankt voor je berichtje van laatst...enne, ze zit er nog steeds in hoor! Vandaag uitgerekende datum maar nog niks gebeurd. Tja, klein % bevalt ook maar op die dag hè?! Fijne zonnige dagen gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Just one thing at a time. (Sometimes it helps when I have other deadlines and getting these stuff done is a good reason for procrastination ;-))

  BeantwoordenVerwijderen