dinsdag 31 december 2013

ik kan er niet aan doen;-)

Ik kan er niet aan doen, maar ik kreeg weer post! Mijn Secret Santa en het kerstverrassingspakket dat ik won zijn eerst wat in de brievenbus van de buurvrouw gaan zitten. Gisterenavond kon ik dus 2 grote pakken opendoen. Ik was wat gretig en vergat foto's te nemen van de verpakking.

Ik wist ook helemaal niet wie mijn secret santazender was er waren ook zoveel deelnemers. Van organisator tess kreeg ik wel een mailtje dat m'n pakje wat later zou komen. De lieve bompa van de wondere wereld van tita is op 21 december gestorven en 2 dagen later is Nele dan meter geworden van een jongetje. Mixed emotions.


Ik kreeg alles wat op m'n velanglijstje stond: schetsboek, washi tape en stempeltjes, en een super mooi kaartje (2 eigenlijk want eentje hangt al op)

Dank je Nele, knap dat je in deze moeilijke dagen toch nog aan Santa dacht.
En toen was er nog de verrassings give-away die ik won van Karolien, ik dacht dat ik een klein surpriseke zou krijgen maar de surprise was groot


woow een boek van Mollie Makesen kijk, super schattige retro gommetjes!!

Ik ben in het vet gevallen deze laatste maand van het jaar!!

Op alle blogs lees en zie ik jaaroverzichten, als ik zelf terugdenk aan het afgelopen jaar dan zijn er enkele sleutelwoorden die in me opkomen…huisje gekocht, lesgeven in een nieuwe school, lesgeven aan de kleintjes, nog steeds gelukkig in de liefde, ritstasjes borduren, weinig schilderen, veel te moe op het einde van het jaar, lege tuin, teveel hooi op m'n vork, leuke swapjes, overlockmachine, een extra poes in huis, Amsterdam, stofjes kopen…content dat al jullie blogjes er zijn want ik heb uren gekeken en gelezen.

Voor volgend jaar: lege tuin vullen, huisje inrichten, nog veel lesgeven, extra diploma, blogsterontmoeting, nog veel naaien, meer schilderen, meer energie, meer orde (???) vooral in m'n auto, swappakjes maken, genieten


Vanavond zijn we weer gezellig thuis met lekkere hapjes en morgen…dat zien we dan wel weer
Zijn jullie er terug bij?

6 opmerkingen:

 1. Van hieruit is de envelop ook op de post gegaan, hopelijk ben je er blij mee! fijn eindejaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Emmel, leuk om dit berichtje te lezen. Ik wil je bedanken voor alle fijne inspirerende blogberichtjes die ik afgelopen jaar hier mee heb kunnen lezen. Ik heb ervan genoten!
  Liefs, Janina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blogsterontmoeting met mij ;-) ?!?
  Vooral blijven bloggen want ik geniet van je blogjes x super 2014 x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zo blij dat je het een leuk cadeautje vond. Het lag al lang klaar voor mijn Bompa overleed, hoor. Alleen het posten zelf kwam er wegens de omstandigheden niet van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, jammer dat mijn pakje niet meer onder de kerstboom terecht gekomen is. Ik had bericht dat het op 24 december afgegeven was, maar ik begon intussen al even te vrezen dat het op een verkeerd adres beland was. Ik en blij dat jij er blij mee bent! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ... ik zal er zeker bij zijn! Het is je van harte gegund al die post! Gelukkig, creatief en gezond 2014 gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen