vrijdag 27 december 2013

nog meer post

Het is pakjesperiode, dat zal de postbode ook gedacht hebben, ocharme hij (of zij) stond hier aan een gesloten deur met een groot pak, ik vond enkel een klein papiertje in de bus en ik moest wachten tot gisteren om naar het postkantoor te kunnen gaan.

smile, grote doos, van maaksels van carlak, met heel veel surprises. We deden een swapje, ik stuurde haar een ritstasje met vosje en kreeg echte retro spulletjes van haar. Ps: dat witte ding is een gommetje (een van mijn zwaktes oftewel verzamelitems) op de laatste afbeelding zie je een discrete afbeelding van een kakmanneke:-)

Ik deed een tijdje terug ook mee met de ritstasjesswap van stipjes en datjes en van woohoo mocht ik dit orginele tasje ontvangen met inhoud.
Dat onderste stofje vind ik supermooi, ik hoop dat ik er een iniminie ritstasje van kan maken


en er is nog post onderweg…van mijn secret santa, ik heb net vernomen dat die ergens in 2014 aan de deur gaat staan. Als alles goed is gegaan is mijn secretsantapakje vandaag aangekomen bij m'n swapmaatje...
Postcadeautjes zijn eigenlijk toch veel leuker dan gewone cadeautjes, vind je niet?

4 opmerkingen:

 1. Ik had ook toffe post vandaag, vossenpost !!!!!!
  Dank je wel, het is SUPERMOOI gemaakt, dat ga ik koesteren !
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja hoor, je pakje is toegekomen en heeft me héél blij gemaakt! Perfect getimed, want ik kreeg blijdschap in een pakje en dat kon ik vandaag extra goed gebruiken :-) Binnenkort maak ik er een blogje over, maar hiermee wou ik niet wachten: dankje dankje dankje ervoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je Secret Santa-pakje is hier inderdaad heel goed aangekomen! Nog eens heel erg bedankt ervoor, het zal zeker gebruikt kunnen worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het pakje is niet vrijdag aangekomen, maar pas dinsdag, dus het was nog even spannend hier :)

   Verwijderen