vrijdag 26 december 2014

in de kijker ' 1 '

Ik zei het al, ik maak heel wat minder logjes en ik merkte dat dat bij anderen ook zo is, zelfs veel van de bloggers die ik al van een aantal jaren terug volgde zijn er mee gestopt. Logjes lezen doe ik wel nog veel en de afgelopen dagen ben ik op zoek gegaan naar een reeks nieuwe blogvrienden. Fijn, ik heb weer heel wat frisse creatieve mensen ontdekt.

Ik wil jullie ook graag helpen om blogs te ontdekken of zelf wat aandacht te krijgen, vandaar dat ik af en toe iemand 'in de kijker' zet.

Vandaag is dat MultiVroon. Jullie kunnen zelf gaan kijken wat ze allemaal maakt. 3 kernwoorden zijn
naaien, recyclage en dochtertje.


Ik heb geen idee wat MultiVroon wil zeggen, misschien dat ze daar zelf wel eens iets kan van vertellen…

Oja, wat ik ook merk, wij lezen met z'n allen nog veel logies maar nemen amper de moeite om te reageren terwijl dat toch juist heel fijn is, een reactietje krijgen. Voor diegenen die nog wat energie over hebben, bekijk haar blog eens en laat ergens een reactie achter.

Heb jij ook graag wat extra aandacht voor je blog, laat iets weten, volgend jaar schrijf ik een logje over jou

12 opmerkingen:

 1. Multivroon volg ik al een hele tijd. Ik heb ook wel wat nieuw blogs nodig, er wordt inderdaad niet overal meer veel geblogd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je een aantal medebloggers in de kijker wil zetten. Je mag ook altijd eens bij mij komen kijken.
  Groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei ja, die stapel! Veel meer stof dan tijd, altijd.... Dank voor je aandacht! Wat ik eigenlijk wil zeggen, tja. Ik blog voor een mix van aandacht voor wat ik maak en het hopelijk doorgeven van tips and tricks die ik zelf ontdek of weer ergens op dook. Leuk als jullie eens langskomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja raar hé dat "slabakken" ik heb er ook wat last van....vroeger bij wijze van spreken twee per dag en nu nog amper één per week, maar toch blijft het plezant! Fijn eindejaar !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook dit jaar een blog gestart over kinderlifestyle maar de laatste tijd staan er meer naaisels op, het wordt wel bekeken maar inderdaad jammergenoeg bijna nooit een reactie achtergelaten terwijl dat zo leuk is ! Maar neem gerust een kijkje www.pinkbubbels.wordpress.com
  Groetjes anoeska

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vrees dat ik 'teveel' blogjes volg om bij iedereen een reactie achter te laten... Alhoewel ik het zelf natuurlijk ook super vind om een reactie te krijgen! Dat is misschien een voornemen voor 2015 dat haalbaar is.
  Liefs,
  Laura (http://querida-jotixa.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk idee!
  Enne... ook heel gezellig om je weer op mijn blog te zien ;-)!
  Liefs van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ja nieuwe blogjes altijd leuk, moest je in de buurt zijn mag je ook altijd bij mij passeren ;)
  groetjes
  Miss Mustache

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh, ik wist niet dat je in Diest woonde! Geef je dan ook in Diest les? :)
  Wel tof om te weten..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Inderdaad, reacties krijgen is altijd leuk!
  Ik blog nog maar eventjes maar ik vind het heerlijk als ik zie dat er mensen naar mn blogje komen kijken.
  Dus als je zin hebt, kijk dan maar eens rond op misswobie.blogspot.be :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja zo jammer dat velen wat minder actief zijn of zelfs helemaal gestopt zijn. Ik heb het idee dat veel mensen zijn gaan instagrammen. Eigenlijk laat ik altijd een reactie achter als ik een blogpost lees of als ik er meerdere bij diegene lees. Ik ben namelijk ook altijd blij met reacties. Zo nu ga ik er weer vandoor, ik was al lang niet meer bij je op bezoek geweest en multivroon volg ik al een hele tijd en ook daar laat ik graag een berichtje achter. Wish I could sew like her :D. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen