maandag 29 december 2014

in de kijker ' 2 '

Volgend jaar ben jij misschien aan de beurt maar op't laatste nippertje van dit jaar is er wat aandacht voor sisko by mieke. Ga eens kijken naar het prachtige naaimeubel dat speciaal voor haar gemaakt werd! Wie durft er toe te geven dat ie een tikkeltje jaloers is (ikke wel)En dan maakt haar dochter nog zo'n prachtig kunstwerk voor het naaiatelier
Zo'n mooi model is toch ideaal voor al die prachtige creaties. Mieke is duidelijk ook stof-verslaafd maar het grote verschil met mij is dat zij haar stoffen nuttig gebruikt.

Ik ben zo gierig op mijn mooie stofjes dat ik er niets uit maak, ik spaar en spaar, een kast vol. Hebben jullie dat ook, stofjes te mooi vinden om er in te knippen, en dan gebeurt er niets mee?

4 opmerkingen:

 1. Hihi ja daar kan ik ook wel wat van stofjes verzamelen en er dan niet mee naaien. Maar eigenlijk op dit moment ook meer omdat ik mezelf nog niet bij elkaar gepakt heb om de naaikamer to be grondig op te ruimen. Maar nu dochters slaapkamer zo goed als opgeruimd is door haar kan ik die volstouwen en zorgen dat ik dan eindelijk een naaikamer heb waar ik in kan naaien ;). Een heel mooi uiteinde gewenst en een te gek 2015! Knuf Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihihi, grappig hoe je over Mieke schrijft.
  Ze maakt inderdaad leuke dingen.
  Liefs, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mij liggen er inderdaad en heel aantal stofjes waar ik niet in durf knippen ;-)
  Goed voornemen voor het nieuwe jaar?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bakken vol en toch altijd weer nieuwe kopen als je een specifiek project voor ogen hebt omdat je net niet dat stofje hebt die het beste zou passen. Ik ken er alles van ;-)
  Altijd welkom om eens op mijn blogje te passeren (karootje.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen