donderdag 24 mei 2012

bad day


                                                      Ik had een moeilijke dag. Slecht geslapen omdat ik inspectie had in m'n klas vandaag. Dus wat zenuwachtig aan de les begonnen en eigenlijk ging het niet zoals ik het wou. Waarom kon het niet gewoon zo gaan als al die andere lessen? We (de kinderen) hebben patroontjes gedrukt op stof en ik had een ander resultaat voor ogen.

Ik probeerde het los te laten door nog aan een nieuw schilderijtje te beginnen (de anderen zijn aan het drogen)                                                        de opzet


                                                        Ik denk niet dat het gelukt is om het los te laten want ik ben er nog mee bezig. Iemand tips?

3 opmerkingen:

  1. Je bent zeker niet de enige die stress heeft bij inspectie op school Onlangs kwam mijn directeur mijn les volgen, ik geef al jaren les en toch heb ik het weekend ervoor en de dag zelf ontzettend veel stress gehad. De meesten hebben dit wel, probeer het toch maar van je af te zetten. Die mensen weten ook wel dat dit lesgeven onder druk is. Lieve groetjes Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien beseffen dat je er toch niks meer aan kan doen... en realiseren dat goed ook goed genoeg is ipv iets perfect willen... (ik zeg het heel makkelijk natuurlijk, maar heb er zelf ook problemen mee om dingen los te laten ;))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Joh... je hebt je best gedaan en soms pakken dingen nu eenmaal anders uit dan je had bedacht. Jammer... probeer het van je af te zetten... klinkt heel makkelijk weet ik..

    BeantwoordenVerwijderen