woensdag 21 november 2012

:-(

Het is zover, Ik heb 1GB verbruikt om foto's te uploaden en zit nu aan mijn limiet.
Ik heb al gemerkt dat enkele van jullie dit ook al meemaakten.
Ik heb geen creditkaart (omdat ik dat niet vertrouw)

Wie had er tips om dit op te lossen? mail je me dan op emmelluna@hotmail.com

11 opmerkingen:

 1. Ik weet niet meer precies hoe ik het opgelost heb, maar je kunt lid worden van Google en gratis een google+ account aanmaken. Dan krijg je onbeperkte opslagruimte. Moet je even goed lezen bij de google-voorwaarden. Ik heb ook geen creditcard (en geen zin om te betalen) Het enige is dat je dan af en toe mail krijgt over google +. Ik hoop dat je eruit komt! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dat ook gehad deze week. Je foto's staan op picasa en als je daar heengaat kun je eventueel oude foto's verwijderen (ze verdwijnen dan ook uit je posten op je blog, dus dat moet je wel willen), maar dan krijg je meer ruimte. En ik kreeg de tip om foto's standaard te verkleinen bij het plaatsen, dan bereik je je limiet ook niet zo gauw. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je voor de tip, kheb enkele foto's verwijderd, nu nog uitzoeken hoe het zit met dat standaard te verkleinen

   Verwijderen
 3. Ja, ik heb het ook al paar keer zelfs voor gehad, oude fotos verwijderen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nah, dat had ik dus ook vandaag! Goede tips heb je gekregen, ga ik ook uitzoeken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Foto verkleinen: Op de foto gaan staan die je wilt plaatsen, rechtermuissknop: openen met... kies dan: picture manager. En dan kun je bovenin de menubalk kiezen voor afbeelding bewerken en dan rechts staat: formaat verkleinen of zoiets... en dan kiezen voor webpagina's. Op die manier nemen de foto's niet meer zoveel ruimte in (je kunt ze dan ook wel niet vergroten als je erop klikt) Ik hoop dat het lukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi! As je vanuit Picassa upload naar Google webalbum kan je je fotoo's verkleinen naar 800 megapixels. Ze tellen dan niet bij je opslagruimte en dan kan ongelimiteerd uploaden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik stuurde je een mailtje en inderdaad, je foto's verkleinen voor je ze post!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Volgens mij doen ze grote kuis vandaag, want hier bij mij hetzelfde liedje! Bedankt dus voor je vraag en al je reacties hier, ga ik ook even uitzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook ik had dit, heb ruimte op Picasa bijgekocht, met een creditcard.... Maar ik las laatst wel dat je ook via Flickr (gratis) foto's op je blog kan plaatsen, misschien kan je daar iets mee?

  BeantwoordenVerwijderen