maandag 26 november 2012

iets winnen?

Heb je zin om iets leuk te winnen? Kijk dan eens bij dreamstuff!

Ook hier kan je stofjes winnen!

en ook hier weer iets super om te winnen!

Ik kan alweer geen foto's meer uploaden en zoek nu een oplossing via Flickr (maar heb het nog niet helemaal gevonden)

13 opmerkingen:

 1. Kijk eens in mijn nieuwste berichtje, 't is allemaal een kwestie van formaat...
  Misschien helpt het.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dan moet ik eens kijken hoe ik dat formaat moet aanpassen, bedankt voor de tip

   Verwijderen
 2. Hoi hoi, even laten weten dat ik je kaartjes aan het gebruiken ben voor postcrossing. Ik laat je de reactie's van de ontvangers zeker weten!!!
  Liefs,
  Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had net hetzelfde probleem. Ik heb enkele foto's verwijderd en nu maak ik mijn foto's kleiner door het aantal pixels te verlagen.En het werkt weer. Er bestaat een link voor, ik zoek hem even voor je op , groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is de link om je foto's kleiner(minder pixels)te maken:http://support.google.com/picasa/bin/answer.py?hl=nl&answer=61627

   Verwijderen
 4. Emmel, vraagje los van je berichtje op je blog. Maar misschien dat jij me wel kan helpen. Ik heb een persoonlijke blog, maar op school hebben we ook klasgebonden blogs. Daar posten we heel wat foto's van de kinderen uit onze klas. Nu kreeg een collega van mij een bericht dat ze geld moet betalen om voortaan foto's te posten omdat ze 1GB verbruikt heeft. Heb jij daar ervaring mee? Blijkbaar heeft het iets te maken met Picasa... Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Emmel, Grietje: ik doe het sinds vorige week zo: foto die je wil gebruiken openen, via 'openen met' = rechtermuisknop. Open hem dan met 'Paint', eens je daar bent, kan je het formaat wijzigen, daar op klikken, en dan kiezen om de pixels aan te passen. Het grootste (dus de langste zijde van je foto) mag 800 pixels zijn, het andere getal past zich vanzelf aan. Sla dan de foto (in het nieuw formaat) weer op, eventueel onder een andere naam; dan weet je dat dit de kleine is. Als je die dan wil uploaden voor je blog, heb je geen enkel probleem, want foto's met maximum 800 x 800 pixels tellen niet mee voor die 1GB opslagruimte. Zo lukt het bij mij dus weer... Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg bedankt voor deze uitleg!!! Daar kunnen we al een eind mee! We gaan wat moeten schaven aan onze blog, maar het komt weer in orde. Een dikke merci!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het toch wel raar dat plots iedereen aan 1GB zit. Volgens mij willen ze bij blogger centjes verdienen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn collega heeft een 450 foto's in haar Picasa staan en toen gaf hij inderdaad aan dat ze aan 1GB zat. Ik zit voorlopig nog save met mijn eigen blog en mijn klasblog. Maar je zou toch wel eens gelijk kunnen hebben, Emmel!

  BeantwoordenVerwijderen