zaterdag 22 december 2012

eindelijk


                                         Ook voor mij is de kerstvakantie eindelijk begonnen


                                        Het ziet er naar uit dat heel veel bloggers met de kerstvoorbereidingen bezig zijn want het is hier stilletjes                                                 Hopelijk komen jullie deze dagen toch nog iets posten want nu heb ik eindelijk veel tijd om alles rustig te lezen
                                                       Ik ga eindelijk mijn dekentje afhaken waarmee ik op 1 juli begonnen ben

                                                       en kleine dingetjes schilderen en de tekening opsturen die ik al lang geleden beloofd had aan Stins en een boek lezen en .... allemaal dingen die ik leuk vind.
Wat gaan jullie doen?

10 opmerkingen:

 1. Kerstvakantie, geniet met volle teugen! Ik probeer tussendoor ook nog wat creatief bezig te zijn, maar verder moet ik gewoon ... werken. Dus buiten kert en nieuwjaarsdag gaat het hier z'n gewone gangetje, alleen met nog wat gefeest tussendoor. Benieuwd naar wat jij allemaal zal gaan maken...
  Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay, eindelijk weer wat tijd voor jezelf;fijn!
  Wat ik ga doen? Wachten op jouw tekening ;)...hahaha!
  En verder met man en kind nog wat leuke dingen ondernemen, maar ook vooral genieten van dat er even niets "moet"... Hele fijne vakantie gewenst, groetjes van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, vakantie! Wat een gezellige tekeningen! Geniet van je vrije tijd! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben benieuwd naar het dekentje! Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jeuj kerstvakantie! De kinders zullen je missen...
  Ik wilde trouwens al wel eerder een keer reageren om te zeggen dat het reageren op jouw blog sinds een tijd (weken misschien al 2 maanden ofzo) ineens heel erg langzaam gaat. Als je klikt op 'reageren' moet de computer zo hard nadenken en dat duurt echt heel erg lang. Soms zo lang dat hij er niet uitkomt zeg maar. (ik weet niet of je dit bedoeld met stilletjes voor kerst). Bij andere blogs heb ik hier geen last van (trouwens bij eentje wel, bij 'niet van grijs'). Misschien heb je iets aan je instellingen veranderd ofzo? Of misschien ben ik de enige die dit heeft. Maar dat is wel de reden waarom ik niet altijd reageer.
  Zo wou je dit toch even vertellen :)
  Nogmaals fijne dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. o wat raar, bedankt om dit te melden, ik zal het eens bekijken. Geen idee wat het kan zijn.

   Verwijderen
  2. Ik heb dit probleem overigens niet...:o)

   Verwijderen
  3. Lekker genieten van je vakantie! Ik ben even inspiratieloos op het moment wat betreft een blogje schrijven...hoewel ik nog wel een postje moet doen met alles wat ik de afgelopen tijd ontving... Over dat probleem van Merula... het komt door een combinatie van dat je heel veel blogs hiernaast hebt staan ----> en ik weet niet welke browser Merula gebruikt, maar bij explorer had ik er ook veel last van, met chrome wat minder. En het ligt ook nog aan de computer waarop je werkt :) Het duurt gewoon even voordat alles hiernaast geladen is, en als je dan de verkeerde combinatie hebt (oude/trage computer, slecht werkende browser, dan loopt het soms vast.)

   Verwijderen
 6. Nou lekker genieten van je vakantie!!!
  Rustig aan doen met alles!!

  Wij hebben gewoon de zaak open op don+vrij+zat, maar verder helemaal nix...heerlijk!
  Lekker pootjes omhoog...haakwerkje in de hand...flinke pot thee...en hier en daar wat andere leuke dingen ondernemen :o)

  Fijne feestdagen! Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geniet van je kerstvakantie! Ik zoek de guldenmiddenweg tussen vakantie, kids en werken én creatief bezig zijn natuurlijk. Veel leesplezier, haakplezier, dierenplezier en fijne feestdagen! Ik denk dat het inderdaad komt zoals Miss Mars zegt, ik werk met Firefox en heb geen problemen hierdoor. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen