maandag 24 december 2012

kerstswappakje

Ja het is zover, kerstavond en ik mag mijn kerstswappakje opendoen dat ik kreeg van sofie. Het was wel even op m'n tanden bijten omdat ik zo lang moest wachten om het open te doen want ik kreeg het vorige week al.
Ik opende de pakjes telkens met een lange tussenpauze in deze volgorde

Kijk hoe verwend ik ben!

Jeui!!! een slingertje voor mijn collectie, één met bloemetjes had ik nog niet


Deze passen nog net in de boom


 Oo hoe schattig, een uiltjessleutelhanger... ik ga hieraan de sleutels hangen van schoolEen speldenkussentje, komt goed van pas voor een beginnende naaister als ik en...een hoe zeg je dat, 'een zakje dat je kan opplooien' en weet je wat dit is nu echt wat ik nodig heb!!!!! Hoe dikwijls dat ik in de kringwinkel sta te goochelen met mijn aankopen. En als het rommelmarktseizoen terug start kan ik tenminste in stijl gaan shoppen.Alsof het nog niet genoeg was krijg ik nog een supermooie sleutelhanger met belletje en een lieve mooie orginele kaart.

En ondertussen vraag ik me af of mijn pakje bij Sofie in de smaak valt, dat weet je nooit he.
Het cadeau dat ik gekregen heb is boven al mijn verwachtingen.

hoemmelke en mimi's organiseerden deze kerstswap plus en ze hebben dat fantastisch gedaan. Er zijn heel heel veel pakjes gemaakt voor kindjes die het momenteel niet zo goed hebben. Ik maakte dit sleutelhangertje en ritstasje maar je moet eens gaan kijken wat een prachtige dingen er allemaal gemaakt zijn, onvoorstelbaar4 opmerkingen:

  1. Fijn hé, om zo verwent te wrorden!
    Geniet ervan!
    Zalig Kerstfeest voor je!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supertof om een ander te kunnen verwennen... Ik maak deze week nog een bericht rond wat ik ontving van jou, ZALIG!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen