zondag 27 oktober 2013

stoffenwinkel

Ik ging naar de stoffenwinkel, helemaal naar Alken omdat die winkel er op foto zo groots uit zag. Groot is die wel, maar ik vond er geen stof naar mijn goesting....zoveel (ouderwetse)stoffen en niets moois. Ik kocht wel 2 super zachte dure bolletjes wol. Ik heb nog nooit 8 euro betaald voor 1 bolletje maar 't is wel de moeite.
Ik zal morgen terug moeten naar Alken voor extra bolletjes want zo is mijn sjaal maar iniminie. Ik zocht al op het internet maar nergens te bestellen


king cole Bamboo cotton (50% viscose/50% katoen)

De haaksteek leerde ik van de tutoral van ing-things. De eerste keer dat het me lukt!

Ik ga nu stofjes bestellen via het internet...als jullie goede tips hebben van webshops...graag!

6 opmerkingen:

 1. Die bekende gelijk bambiblauw zijn zeker tof. Bij sjiekebiele ook al goed bediend geweest ! En hier vind je ook wel tof gerief, niet de allermodernste, maar de prijs is zeker ok http://www.onlinestoffen.nl/ en snelle levering. En anders moet je eens tips aan juffra toertjes vragen ...die is specialist in toffe stofjes vinden !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom ging je niet naar het stoffenspektakel in Hasselt? In Mechelen is het op 1 november, In Leuven 24 november... ik vind het steeds de moeite! Online bestelde ik al eens bij Julia's shop. Prima service en mooie stofjes maar wel prijzig (vind ik).
  Je sjaal heeft in ieder geval een fantastische steek en de kleurtjes zijn ook mijn ding... troost je: iedereen doet wel eens zo'n dure aankoop! ;)
  Fijn dat je volger werd op mijn blog, zo leerde ik die van jou ook kennen. En ik ben meteen ook volgster geworden... blij dat er nog eens een Belgske tussenzit ook!
  Fijne zondag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeioei dat komt van al dat gesurf van de ene blog naar de andere... ik zit niet bij mirichou maar bij emmel... Toch ook fijn dat ik viavia op jouw blog terecht kwam en ik vond het er zo leuk dat ik volgster werd.
  groetjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op dit moment wacht ik op mijn vriendin, die mij haakles komt geven.
  Joehoe...blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He, dat is toevallig, ik woon op 5 minuten van de stoffenwinkel in Alken en loop er regelmatig binnen.

  Niet voor de stoffen want die zijn inderdaad wat ouderwets,
  maar wel voor de garnituren.
  Mooie linten en bieskes.
  De bolletjes aan mijn rozenkussen komen er vandaan:
  http://homeiswherethedachshundis.blogspot.be/2013/10/rozenkussen.html

  En ook voor de kralen loop ik er binnen om mijn kettingen mee te maken. Ze zijn er goedkoper dan elders omdat ze per gewicht worden geteld en niet per stuk.

  BeantwoordenVerwijderen