woensdag 8 januari 2014

help

help! Wanneer is het 16 januari? Ik verdrink...

6 opmerkingen:

 1. *werpt een zwembandje toe* over 8 dagen. volgende week donderdag. vier dagen na het weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey die lieve Emmel ik heb weer eens even wat blogberichtjes van je bijgelezen, zag een super cute naaimachientje, prachtige schilderijen die je maakte, echt wowww! Een leuke give away met ook al weer mooie creaties. Ik kwam zelfs jou tegen op een foto, ik had ook goed gegokt ;)...het grijze muisje oh nee meisje hihihi :p leuk!
  Heel veel sterkte in aanloop naar de 16de, neem aan dat het een deadline is, zorg je in de tussentijd wel goed voor jezelf?!
  Warme groetjes en knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier een virtuele reddingssloep om je boven water te houden, rustig blijven ademhalen en vooral blijven zwemmen, dan is het zo de 16e

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In het 3e leerjaar hadden we een juf die er bij ons het volgende zinnetje ingeramd heeft (en het is altijd blijven hangen):
  "Ik wil het, ik kan het, ik doe het!"

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan wel een digitale knuffel sturen als je het nodig hebt! Sterke meid. Wat heb je gave tasjes met rits gemaakt. Heb je er nog over om te ruilen of ben je ze allemaal kwijt? De tekeningen/schilderijen zijn ook gaaf, die je onlangs deelde. Ik zal nu niet zo lang meer weg blijven. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ehm, vorige week? Sterkte en niet verzuipen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen