dinsdag 18 maart 2014

thanks!

Toch wel verrassend dat er best veel mensen al dan niet in stilte mijn blogje bekijken. Echt fijn, die reacties van jullie. Van sommigen wist ik zelfs het bestaan niet en zo ontdek ik ook weer boeiende blogs. Ergens is het toch ook wel fijn om te weten wie hier op bezoek komt, of hebben jullie dat niet?
Een achterneef van me is bezig met het opstellen van een stamboom van zijn familie. Hij heeft alle oude foto's gedigitaliseerd en zo ontdekte ik dat ik wel akelig veel op mijn moeder lijk…dat belooft voor mijn oude dag;-)
6 opmerkingen:

 1. Mooie fotos.
  Ivm je vraag op mijn blog, dat wordt per oproep vergoed hoor. Elke kazerne heeft zijn manier van standby zijn... Hier ben je inderdaad altijd standby, maar als je niet kan gaan dan ga je niet (zo weten ze natuurlijk nooit op voorhand hoeveel beschikbaar volk ze hebben, maar tot nu toe is dat altijd al goed gegaan)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi die nostalgische fotootjes! Hier is je mama in ieder geval schattig...
  Inderdaad leuk als je weet wie er op bezoek komt en nog leuker als je wat reacties krijgt... zou dat niet voor iedereen gelden?
  Af en toe een pluimpje geeft je vleugels!
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hé die oude foto's...
  Ik had vorig jaar een collage gemaakt voor ons mama haar 50e verjaardag.
  Genoten heb ik, van het doorbladeren van ons moe haar fotoalbums!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk hey die foto's en hele mooie dames !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook wel leuk te weten wie er langskomt en reacties krijgen is héél erg leuk, maar ik weet uit ondervinding dat het echt niet te doen is, om bij iedereen die ik volg, iets neer te pennen. Als ik spontaan een reactie voel opborrelen, dan zet ik er eentje, anders geniet ik in stilte :-) En je kan via je blogaccount zien hoeveel mensen er effectief kijken, dus dat is ook wel fijn om weten.
  Je mama was in elk geval een dotje toen ze klein was ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fantastische foto's! Enne... ja jammer dat we niet wat dichter bij elkaar wonen, konden we samen op stap inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen